Сигнализирай!

Говори съпругата на мъжа, убит от свой съсед на Женския пазар (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
12.02.2023 г.
30
0

Говори съпругата на мъжа, убит от свой съсед на Женския пазар. За загубата, чувството за безнаказаност и страха разказва Надя Андреева в ефира на NOVA.

“Бях шокирана от това, че случаят е толкова брутално идентичен. Преживях всичко, което ми се случи в първите дни след убийството на мъжа ми. Този път без да съм шокирана. Беше изключително болезнено и трудно за мен, защото вече имах трезва представа”, това каза съпругата на мъжа, убит от свой съсед на Женския пазар.

Безсънието се върна, започнах трескаво да мисля, чета и слушам в тази посока. Гледах интервю’ на Иван, в което той коментира случаят на Иво. Не можех да спра да ровя в този случай и да си припомням всички етапи от нашия случай”, допълва още тя. 

Съпругата на Иво каза, че в този момент детето им е спяло. Тя се обадила на 112 веднага.  "Първата патрулка дойде за 4 минути, а линейката след 14 минути", сподели тя. 

Надя коментира и случая с Иван Владимиров, който бе застрелян от съседа си на 9 февруари тази година.  "Бях шокирана. Преживях отново всичко, което ми се случи, когато застреляха мъжа ми. Беше изключително болезнено и много трудно за мен", коментира тя. 

Убийство посред бял ден на Женския пазар в София

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.