Сигнализирай!

Евроатлантикът Борисов позира на снимка с представители на „Уестингхаус“

Gospodari.com
Gospodari.com
13.02.2023 г.
26
0

Евроатлантикът Борисов позира на снимка с представители на „Уестингхаус“ в профила си във Facebook.

Снимката дойде в точния момент - оповестяването на новия черен списък по закона „Магнитски“. Както знаем, той отреди място и на финансовия министър в кабинета „Борисов 3“ Владислав Горанов.

Най-хубаво би било, ако Горанов реши да говори (“Коментарът на “Господарите”)

Борисов, който напоследък пазеше мълчание, успя да си уреди серия от имиджови срещи. На тях го виждаме да се обгражда с представители на големи западни компании в сектора на енергетиката.

Притесненията за Горанов

Както отбелязва „Сега“, бившият премиер  несъмнено се е притеснил, че любимият му финансов министър Владислав Горанов вече е редом до Делян Пеевски и Васил Божков.  Обвиненията срещу Горанов са свързани със сигналите на хазартния бизнесмен Божков. Припомняме, че хазартният бос твърдеше, че си е плащал на най-високо ниво.  

В новата партида „заподозрени в корупция“ влизат още Румен Овчаров, двама бивши шефове на АЕЦ „Козлодуй“ и водачът на движение „Русофили“ Николай Малинов. Според някои коментари, с този списък САЩ се прицелват директно в руските интереси в българската енергетика.

“Магнитски” рязко направи Горанов “бивш член на ГЕРБ” (видео)

Според особеното тълкувание на Борисов, Горанов е включен в списъка в знак на недоволство на Вашингтон към ГЕРБ. Поводът, както твърди е, че в края на 4-ия парламент закон за правосъдието на служебния министър Крум Зарков. Председателят на ГЕРБ заклейми депутатите си, че в последните дни на миналия парламент са допуснали да ги изпързалят от ПП и ДБ. От Сега припомнят, че депутатите на ГЕРБ бяха в залата по време на заседанието, но не се регистрираха и по този начин бе провален кворумът.

Вижте колажа на Борисов и Горанов, който разсмя Фейсбук

Както се вижда от поредната изява на несменяемия лидер на ГЕРБ, той ще опитва всячески да убеди и вътре и вън от страната, че партията му е носител на правилната ориентация за България.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.