Сигнализирай!

“Байерн“ взе първия мач от тежка категория в лигата на богатите (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
15.02.2023 г.
20
0

“Байерн“ взе първия мач от тежка категория в лигата на богатите. Баварците победиха с 1:0 като гост "Пари Сен Жермен". Единственият гол в мача бе дело на Кингсли Коман.

източник: twitter

Като титуляр за парижани започна Уорън Заир-Емери. Той е на 16 години и 343 дни, което го превърна в най-младия играч, който започва кмач от елиминационната фаза на турнира.

източник: twitter

Двубоят между шампионите на Франция и Германия беше първият от големите сблъсъци в 1/8-финалите на Шампионска лига. През първата част на срещата двата отбора не показа футбола, който всички любители на играта очакваха. След подновяването на играта обаче картината се промени и положенията пред двете врати бяха факт.

източник: twitter

Голът за Байерн падна в 53-та минута след точен удар на Коман и грешка на Джанлуиджи Донарума. Килиан Мбапе, който се завърна на терена след контузия прати топката в мрежата на гостите, но попадението бе отменено след намесата на ВАР, заради засада.

източник: twitter

Реваншът между двата отбора е на 8-и март в Мюнхен. Притеснителното за ПСЖ е, че "Байерн" в последните 12 пъти, в които е печелил първия мач в елиминациите на Шампионската лига след това е продължавал напред в турнира. "Пари Сен Жермен" пък записа пета загуба в 11 мача от началото на годината. Това е повече, отколкото те имаха през цялата 2022 година.

И той е човек, и той пропуска (видео)

Видео: maxsport

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.