Сигнализирай!

Бивш треньор на "Партизан" поема "Левски"

Gospodari.com
Gospodari.com
23.05.2023 г.
17
0

Бивш треньор на "Партизан" поема "Левски". В "синия" клуб са постигнали договорка с именит наставник от западната ни съседка, който да поеме отбора след края на сезона. Това твърди авторитетното сръбско издание MaxBet Sport. Все още от "Левски" не са потвърдили официално за спогодбата, но тя се очаква да бъде финализирана скоро.

Savo Milosevic on his departure – FK Partizan
Снимка: Partizan FC

Става дума за Саво Милошевич. Бившият стратег на "Партизан", с който спечели Купата на Сърбия, продължава треньорската си кариера. След "гробарите" той бе начело на "Олимпия" Любляна, където остава само четири месеца. От октомври 2021 г. той е без ангажимент. Сега обаче информирани източници твърдят, че Саво Милошевич е договорил всичко с новия клуб.

Гриша Ганчев “трансферира” Кабаков и Михайлов в “Лудогорец”

Рекордьорът по спечелени Купи на България е на четвърто място в efbet Лига и се бори с ЦСКА 1948 за участие в предварителните кръгове на Лигата на конференциите. "Левски" е известен като единственият клуб, който никога не е изпадал във Втора лига, откакто системата за състезание на лигата е въведена през 1937 г.

Очаква се специалистът да пристигне в България още през тази седмица. Така бившите големи фигури на "Партизан" в България се увеличават. И двата вечни съперника - "Левски" и ЦСКА ще бъдат водени от легенди на "гробарите". Добре известно е, че Саша Илич дори игра под ръководството на Милошевич за кратко в "черно-белия" клуб.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.