Сигнализирай!

Митрофанова се изцепи на русофилски събор, братя Аргирови отказаха да пеят (видео и снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
16.09.2023 г.
39
0

Митрофанова се изцепи на русофилски събор, братя Аргирови отказаха да пеят. Руският посланик държа реч и изрази убеждението си, че ще има победа за руснаците.

“Господарите” атакуват с неудобни въпроси депутатите (РЕПОРТАЖ)

"Убедена съм, че ще победим и всичко ще бъде иначе", заяви руската посланичка Елеонора Митрофанова. Припомняме, че неотдавна нейните опорки лъснаха при Карбовски. Двамата обмениха русофилски опит. Видеото на линка по-долу се гледа с валериан:

Митрофанова и Карбовски си обменят руски опорки (видео)

"В тези дни не е лесно да бъдеш просто русофил, а активен русофил. За това се изисква гражданско мъжество и ние много ценим тази подкрепа. Ценим вашата гражданска позиция и винаги сме с вас", заяви още тя.

Певците

"Уважаеми почитатели, държим да ви информираме, че няма да участваме в днешния шумно рекламиран събор. Бяхме подведени, че събитието няма политически характер и е само културно мероприятие с цел забава и развлечение от типа на есенен събор. Нашия дует винаги е пропагандирал само музиката си. Така ще бъде и занапред!".

Това написаха пък братя Аргирови във Фейсбук. Те не пяха на събитието. Странно обаче дали в последния момент са видели и плаката на русофилския събор. От него става ясно какви са целите.

Песни и танци все пак имаше, под звуците на музиката се вееха знамената на Русия и СССР.

Искрено се надяваме всички напъни на г-жа Митрофанова в България да не останат незабелязани от Владимир Путин и скоро да си я придърпа в Русия, където да я удостои с още по-голям пост.

Гледайте още от руския посланик у нас:

България отново разсърди Митрофанова (видео)

Путин се кара на Митрофанова за изгонването на руските „дипломати“ (видео)

Хибридната авантюра на Митрофанова у нас (видео)

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.