Сигнализирай!

Роди се бебе с 26 пръста, което местните смятат за божествено (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
21.09.2023 г.
42
0

Роди се бебе с 26 пръста, което местните смятат за божествено. Новороденото от Бхаратпур, в северния индийски щат Раджастан в Индия, има по седем пръста на всяка ръка и по шест пръста на всеки крак.

Жена с две вагини и две матки роди здраво бебе

Медицинските специалисти твърдят, че момиченцето е родено с рядка генетична аномалия. Но семейството ѝ вярва, че то всъщност е "второто пришествие на хиндуистка богиня". Дхолагарх Деви е добре известно божество, чийто храм се намира в близост до мястото, където се е родило бебето. Статуите изобразяват богинята от Дхолагарх като младо момиче с няколко ръце.

снимка: Youtube/New York Post

Майката на бебето, 25-годишната Сарджу Деви, е развълнувана. Брат ѝ заявява пред местните медии: "Сестра ми роди бебе, което има 26 пръста. Ние смятаме, че то е въплъщение на Дхолагарх Деви. Много сме щастливи." Бащата на бебето, Гопал Бхатачария, полицай в Централните резервни полицейски сили, също е във възторг от броя на пръстите на детето.

Все още обаче не е известно дали родителите на бебето ще изберат да го подложат на операция, за да намалят пръстите до 10 на ръцете и 10 на краката. "Няма нищо лошо в това да имаш 26 пръста, но това е генетична аномалия. Иначе момичето е абсолютно здраво". Това казва д-р Сони, медик в болницата.

Видео: Youtube/New York Post

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.