Сигнализирай!

За рождения си ден принц Хари реши да празнува в... бирария в Германия (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
24.09.2023 г.
30
0

За рождения си ден принц Хари реши да празнува в бирария в Германия, показва репортаж на NOVA. Той е бил придружен от съпругата си Меган Маркъл и приятели. Принцът навършва 39 години.

Кралската двойка са били на посещение в Дюселдорф по повод на игрите „Инвиктъс“, които са учредени от принца през 2014 г. с цел да подкрепи военни ветерани.

Крал Чарлз III “няма време” да се срещне със сина си принц Хари

Хари и Меган в бирарията. Източник: instagram / brauereischumacher

"Той беше прекрасен мъж и си прекарваше много весело. Меган беше прекрасна… Хари и Меган седяха близо един до друг по време на храненето. Усетих, че настръхвам, когато те влязоха в ресторанта.", коментира собственичката на ресторанта Теа Унгерман.

Първоначално екипът на кръчмата е стъписан. Хари и Меган са се появили директно пред входа без резервация, с още 11 души. В последствие те са били настанени на единствената свободна маса, която се оказва в центъра на пивоварната.

Принцът обаче има малко време да се наслади на обстановката и храната, тъй като хората го разпознават. За да не предизвика смут той напуска заведението. Но впечатленията след него остават.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.