Сигнализирай!

Фалшив клиент обра такси в Бургас, полицията го пусна (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
28.09.2023 г.
22
0

Фалшив клиент обра таксиметров шофьор в Бургас, като го заблуди, че е поръчал такси, а полицията го пусна, става ясно от репортаж на NOVA.

В момента на влизането в автомобила мъжът грабнал чанта с документи и голяма сума пари и побягнал. Грабежът е станал на 21 септември в бургаския квартал „Победа“, където водачът редовно изпълнявал курсове. Потърпевшият веднага подал сигнал на телефон 112.  

Чаках на адрес редовен клиент. Тогава дойде мъж, който ми каза, че ще пътува с него до центъра и ще се качи да го изчака. Влезе в колата и ми взе чантата за секунди. Тръгнах да го гоня, но не успях да го хвана. Патрулката дойде след час. Разбрахме кой е обирджията. Лежал е многократно в затвора. Носех 910 лв., документи, кредитни карти, фактури, които трябваше да отчета.", разказва потърпевшият Станимир Пеев.

Станимир Пеев

Заловиха сериен въоръжен крадец след пореден опит за кражба в столицата

"Органите на реда ми казаха, че след мене е направил още пет или шест кражби на автомобили. Вчера ми съобщиха от първо районно, че са го заловили. Задържали са го 24 ч. и са го пуснали.", добавя Пеев.

От полицията обясняват, че мъжът е бил задържан, но в него не е открита конкретната сума. Към момента няма достатъчно доказателства, за да бъде образувано досъдебно производство.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.