Сигнализирай!

И френските високоскоростни влакове са нападнати от неочаквани пътници (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
29.09.2023 г.
22
0

И френските високоскоростни влакове са нападнати от неочаквани пътници, каквито се срещат в родните ни железници. Дървеници тормозели и французите. В социалните мрежи са публикувани десетки снимки и видеа с пълзящите насекоми и обривите по кожата си. Това научаваме от материал на bTV.

https://twitter.com/Mer__veille/status/1707467357180903600

Аматьорско видео, заснето от пътник във влака, показва как дървеница пълзи по седалките в купето. Авторът на клипа твърди, че дори има следи от ухапвания по тялото си.

Това наистина ме травмира. Дано не хапят. Не е нормално във високоскоростен влак да има дървеници. Честно казано, не съм спокоен, така че ще държа багажа си затворен, за да им попреча да влязат и да си ги занеса у дома. Вероятно ще трябва да изпера всичките си дрехи, след като сляза от влака. Тази информация ме прави параноична“, споделя Лаура Мди.

Специалист по контрол на вредителите във Франция обяснява, че дървениците не се възприемат като опасни. Но въпреки това те могат да доведат до кожни обриви и алергии.

В отделни случаи хората могат да изпаднат в паника или параноя, ако имат непоносимост към насекоми“, пояснява Сача Криф, който е собственик на магазин за препарати за борба с вредителите.

https://twitter.com/AlertesInfos/status/1707762371647676587

Той споделя също така, че броят на обажданията са нараснали драстично през последните месеци. Все повече парижани звънят с молба за съдействие.

Има хора, който плачат по телефона и ни молят да им помогнем, да се избавят от гадинките. Налага им се да изхвърлят мебели и спално бельо, за да се отърват от вредителите“, казва още Сача Криф.

Неочаквани пътници: дървеници в БДЖ нахапаха един от пътуващите (видео)

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.