Сигнализирай!

Реферите в Англия сигурно са полудели (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
30.09.2023 г.
33
0

"Тотнъм" победи "Ливърпул" с 2:1 в драматичен и скандален мач от 7-мия кръг на Висшата лига. Драматичен бе, защото "шпорите" стигнаха до успеха с попадение в 97-ата минута, а той бе автогол на Жоел Матип.

(AP Photo/Alberto Pezzali)

Стига ме и до скандалната част на този мач. Оставяме на страна двата червени картони, които получиха играчи на Ливърпул. От игра бяха отстранени Къртис Джоунс и Диого Жота.

https://twitter.com/SkySportsPL/status/1708199879493779508

В 34-ата минута Луис Диас от гостите се разписа след отлично извеждащо подаване от Мохамед Салах, а в този момент "червените" вече бяха с човек по-малко на терена. При паса към колумбиеца беше маркирана засада. ВАР не се намеси и играта продължи.

(AP Photo/Alberto Pezzali)

По време на студийната си програма на почивката от DIEMA SPORT 2 разчертаха линии, които показват позициите на двамата, като от телевизията дебело подчертаха, че не държат за крайна достоверност, но пуснатите линии показаха,че засада няма. Нещо, което се вижда и с просто око.

https://twitter.com/Chaddymus_Prime/status/1708187031757631874

Така реферите влязоха в смехотворна ситуация. А в последствие се оказа, че компютърът на ВАР арбитрите е забил и затова те не са се намесили в тази ситуация, а са оставили решението взето на терена. Така "Ливърпул" бе ощетен. "Тотнъм" пък излезе на второ място в класирането.

diemasport 2

Собственикът на “Манчестър Юнайтед” разхожда куче в детска количка (снимка)

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.