Сигнализирай!

Семейство Бекъм разказва за живота си в нов минисериал (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
05.10.2023 г.
12
0

Семейство Бекъм разказва за живота си в нов минисериал. Той вече е достъпен за гледане в стрийминг платформата Netflix и предизвика вълна от коментари. Четирите епизода на поредицата "Бекъм" се фокусират както върху кариерата на футболиста, така и върху личния им живот.

Виктория Бекъм качи снимка без грим в социалните мрежи

Въпреки че той и съпругата му Виктория са под светлините на прожекторите от години, в минисериала те коментират теми, за които не са говорили преди. А това предизвика множество реакции. Една от засегнатите е за предполагаемите изневери на Дейвид Бекъм.

През лятото на 2003 г. Бекъм започва да играе за "Реал Мадрид" и се премества да живее в Испания, а Виктория остава в Англия заедно с двете им деца. Тогава се появят слухове, че футболистът е започнал връзка с асистентката си Ребека Лоос. Известно време след това Виктория също се премества в Испания, където се ражда и третото им дете. Тогава запазват мълчание по темата, но едва сега я засягат в сериала си.

снимка: Unsplash

Изневерите на Дейвид

Името на предполагаемата любовница на футболиста не се споменава, а Виктория Бекъм не коментира дали слуховете са били истина. Нееднозначно обаче казва, че това е бил труден период за връзката им: "Това беше най-трудният момент за нас, защото сякаш светът беше срещу нас. Ние бяхме един срещу друг, ако трябва да съм напълно честна. Когато бяхме в Испания, нямахме усещането, че сме заедно."

Футболистът също не отговори открито за предполагаемите изневери, а заяви: "Честно казано, не знам как се справихме с това. Виктория означава всичко за мен, да я видя наранена беше невероятно трудно. Но ние сме бойци и в онзи момент трябваше да се борим един за друг. Трябваше да се борим за семейството си."

В минисериала звездната двойка, с 24-годишен брак, коментира не само моментите на трудност, но и как толкова години се запазва пламъкът на любовта.

Видео: Tiktok/theindy100

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.