Сигнализирай!

Пиратка откъсна пръстите на 3-годишно дете в Сандански

Gospodari.com
Gospodari.com
02.01.2024 г.
14
0

Пиратка откъсна пръстите на 3-годишно дете в Сандански часове преди настъпването на Новата година. Във ФСМП-Сандански е постъпило малолетно лице, което е с разкъсно-контузна рана на дясната ръка и ампутирани два пръста в резултат на използване на пиротехнически изделия.

От работещите по случая полицейски служители е установено, че около 14:20 часа в района на животинския пазар в гр. Сандански, в резултат на неправилно боравене с неустановени пиротехнически изделия от двама мъже на 40 и 44 години от гр. София е причинена разкъсно-контузна рана на ръката и ампутация на два пръста на 3-годишно момче от гр. София. Детето е транспортирано за лечение в гр. София. По случая е образувано досъдебно производство.

В Сандански са потресени от лошата новина, сполетяла детето и неговите родители, предава 24 часа. Разказват, че бащата е хвърлил пиратката, а детето изтичало и я взело в ръцете си, където тя гръмнала.

Двете пръстчета са били прибрани в лед и предадени на медиците с надеждата да успеят да ги възстановят.

Коментарът на "Господарите"

През годините подобни инциденти са стотици, случват се всеки път. Вместо обаче всички ние като общество да си вземем поука, продължава вярването, че "то на мен няма да се случи". И така, докато не стигнем до поредния инцидент, чиито последици са за цял живот. От пиратките страдат хора и животни, природата се замърсява, а мимолетната радост за едни може да струва живота на други. Крайно време е използването им да бъде забранено! Има начини за забавление, които не са опасни нито за нас, нито за околните.

И все пак пожелаваме на детето бързо възстановяване! Дано случилото се с него е за урок на повече хора.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.