Сигнализирай!

Полицаят, прегазил дете на пешеходна пътека в село Братаница, призна вината си (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
19.01.2024 г.
7
0

Полицаят, прегазил дете на пешеходна пътека в село Братаница, призна вината си. Така делото срещу Владимир Панайотов ще се гледа по съкратената процедура, предава NOVA.

Близки на убитото на пешеходна пътека дете в село Братаница излязоха на протест (видео)

Това се случва почти три години след инцидента, при който загина 7-годишната Моника. Тя беше прегазена от вече бившия униформен със служебен автомобил. Делото премина през всички съдебни инстанции и в крайна сметка ВКС го върна за ново разглеждане.

Панайотов призна изцяло вината си и поиска делото да се гледа по съкратената процедура. Така той ще получи 1/3 по-малко наказание. Помолил е магистратите за снизхождение и заявил, че съжалява. Добавил, че е надценил служебните си ангажименти към МВР и по този начин се е превърнал в убиец на едно малко дете.

Час преди делото пред Съдебната палата имаше протест на близките на Моника, които настояха за ефективно наказание. Прокуратурата поиска между 7 и 8 години затвор за Панайотов. От това наказание ще бъде приспадната 1/3, тъй като подсъдимият е признал вината си, както и времето през което е лежал в следствения арест.

Коментарът на "Господарите"

Когато един човек признае вината си, то се очаква, че заслужава най-тежкото наказание за престъплението си. В България обаче при признаване на вина, 1/3 от присъдата се приспада. Защо? Полицаят е виновен за смъртта на 7-годишно момиченце, което няма да завърши нито основното, нито гимназиалното си обучение. И няма да радва всички около себе си повече. Срамота! Силно се надяваме, че Владимир Панайотов ще получи справедлива присъда! Продължаваме да следим случая!

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.