Сигнализирай!

Майка на две деца едва не загина след фалшиви инжекции за отслабване (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
01.02.2024 г.
44
0

Майка на две деца едва не загина след употребата на фалшиви инжекции за отслабване. Шокиращи снимки показват момента, в който самотна майка едва не умира пред очите на децата си, след като се инжектирала с фалшива инжекция за отслабване, закупена от интернет.

45-годишната Мишел Суорд от Англия е колабирала в дома си, след като кръвната ѝ захар е паднала до опасно ниски нива след прилагане на лекарството.

Жената не назовава конкретната инжекция, която е използвала, но обяснява, че идва от група лекарства, известни като GLP-1 RA. Лекарствата в тази категория включват Semaglutide, активната съставка в Ozempic и Wegovy.

Обяснява също, че е ползвала лекарството през 2020 г., но тогава по лекарско предписание. Установила е, че то ѝ е помогнало да отслабне, пише New York Post.

Снимка: стопкадър/видео

По-рано тази година отново е започнала да трупа отново килограми и е решила да вземе лекарството, но този път без лекарско предписание.

Знаех, че сега е много популярно и ще бъде по-трудно да се получи от лекар“, казва тя. И допълва: „Появяваше се в новинарския ми канал през цялото време“.

Свързах се с тази компания онлайн и попитах дали това е официалното лекарство за отслабване и те казаха „да“, обясни още майката. Цената му била 190 долара.

Изглеждаше абсолютно същото и два дни по-късно беше на вратата ми. Нямаше въпроси за мен - никакви медицински въпроси. Дори не ме попитаха колко тежа

Мишел Суорд инжектира първата си доза и започва да се чувства зле само 15 минути по-късно. След това загубила съзнание, което накарало малката ѝ дъщеря да изтича до къщата на съсед за помощ.

Осъзнавайки, че състоянието на Суорд е тежко, съседът се обадил за линейка. Парамедиците пристигнали на място и откарали жената в близката болница.

https://www.youtube.com/watch?v=lQ8PjSK043c&t=218s

Опитваха се да ми дадат течна глюкоза, но никой не успя да вкара нищо във вените ми, така че започнаха да изстискват глюкозен гел в устата ми“, обяснява пострадалата.

Отне около час и за щастие кръвната ми захар се повиши и излязох от опасната зона“, казва Суорд.

Лекарите казаха, че никога не са виждали някой да оцелява при нива на кръвна захар от 0,6 и че аз съм чудо“, допълва тя.

Суорд вярва, че инжекцията, която е използвала, всъщност съдържа чист инсулин, което води до драстично спадане на нивата на кръвната захар.

Сега тя предупреждава другите да не купуват лекарства по интернет, призовавайки тези, които искат да опитат Ozempic, да се посъветват с лекар.

„Срамувам се, че се поставих в тази ситуация. Извиних се на децата си. Толкова съм ядосана и засрамена от себе си. Никога повече няма да направя нещо подобно. Не си струва да залагаш живота си”, казва тя.

Историята на Суорд идва само месец, след като здравните власти предупредиха за драстично нарастване на броя на фалшивите писалки Ozempic.

Важно лекарство за диабетици се изкупува в аптеките като средство за отслабване (видео)

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.