Сигнализирай!

Десетки оръжия са открити в дома на Ален Делон

Gospodari.com
Gospodari.com
27.02.2024 г.
23
0

Десетки оръжия са открити в дома на Ален Делон. Полицията е иззела 72 огнестрелни оръжия от дома на френската екранна легенда, който няма разрешително за нито едно от тях, информира NOVA.

В дома на Делон в Души-Монкорбон, на 135 км южно от Париж, властите са открили също импровизирано стрелбище и повече от 3 000 патрона. 88-годишният Делон "няма разрешително, което да му позволява притежание на огнестрелно оръжие", заяви местният прокурор Жан-Седрик Го.

След като получи инсулт през 2019 г., актьорът е в тежко здравословно състояние и напоследък е в центъра на ескалираща семейна вражда. Претърсването е било разпоредено, след като съдебен служител, изпратен в дома му, забелязал оръжие и информирал съдията.

Животът на Ален Делон е в опасност

Ален Делон рядко се появява на екран от 90-те години на миналия век насам. Последната му голяма публична изява беше, за да получи почетната награда "Златна палма" на филмовия фестивал в Кан през 2019 г. През септември 2021 г. той присъства на погребението на своя приятел и колега Жан-Пол Белмондо в Париж.

Най-малкият му син подаде жалба в съда срещу сестра си, която обвинява, че се възползва от слабостта на Делон. Враждата стана публично достояние. Най-големият му син Антъни Делон заяви пред списание Paris Match, че баща му не е в добро състояние.

За пръв път се появиха опасения около актьора миналата година. Тогава трите му деца подадоха жалба срещу бившата му асистентка Хироми Ролин, обвинявайки я в тормоз и заплашително поведение.

Обвиниха асистентката на Ален Делон в насилие над него

Смята се, че финансовото състояние на френската филмова звезда възлиза на милиони. През юни 2023 г. той продаде на търг около 80 произведения на изкуството за повече от 8 млн. евро.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.