Сигнализирай!

Непознат съперник за Григор Димитров на Индиън Уелс

Gospodari.com
Gospodari.com
05.03.2024 г.
34
0

Григор Димитров очаква непознат французин или квалификант в първия си мач на първия Мастърс турнира за годината - този в Индиън Уелс, съобщава Gong.bg.

Българинът е поставен в основната схема и ще играе с победителя от сблъсъка между Александър Мюлер (№88 в света) и друг квалификант. Досега Гришо не е излизал срещу 27-годишния французин, който е голям фен на Роже Федерер.

Григор попадна в частта от схемата на Даниил Медведев. С него може да се срещне евентуално при достигане до четвъртия кръг.

Източник: Instagram / GrigorDimitrov

Ако Гришо се справи с първата си задача в Индиън Уелс, то във втория си мач той ще играе срещу един измежду Стан Вавринка, Томаш Махач и Адриан Манарино.

Стана ясно колко пари взима Григор Димитров от загубата в Ротердам

Огромен интерес предизвиква жребия на готвещия се за ново завръщане Рафаел Надал. Той ще има мач срещу друго голямо име, борещия се с контузии - Милош Раонич. А победителят от този сблъсък ще играе с Холгер Руне.

Водач на схемата е Новак Джокович - световният №1, който се завръща в Индиън Уелс за първи път от 2019-а. В първия си мач в "Рая на тениса", той ще играе или срещу квалификант или австралиеца Александър Вукич.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.