Сигнализирай!

Осъдиха каналджията, убил полицай при гонка край София

Gospodari.com
Gospodari.com
06.03.2024 г.
9
0

Осъдиха каналджията, убил полицай при гонка край София. Софийският градски съд разпореди девет години затвор за Найден Луканов, обвинен за тежката катастрофа със загинал полицай на 22 ноември 2022 г.

Припомняме, че тогава бус с нелегални мигранти се блъсна в патрулка. Луканов е бил неправоспособен и е управлявал автомобила след употреба на наркотици.

Полицай е тежко ранен след гонка с нелегални мигранти в София (видео)

Мъжът е в ареста от 22 април 2023 г. Обвинителният акт беше внесен в съда на 13 декември миналата година. Присъдата не е окончателна и може да бъде обжалвана и протестирана пред Апелативния съд в София.

Найден Луканов е осъден и за това, че противозаконно е попречил полицейски служители да изпълнят задълженията си, като не се подчинил на подадените сигнали да спре за проверка. Присъдата е и за трафик на 12 чуждестранни граждани, един от които не е навършил 16-годишна възраст. 

Делото мина по съкратената процедура, защото подсъдимият призна изцяло фактите, изложени в обвинителния акт. На подсъдимия е наложено и наказание глоба в размер на 15 000 лева.

Поредна полицейска гонка и катастрофа с мигранти (видео)

Коментарът на "Господарите"

Не всички полицаи са "свине" и не всички са “корумпирани продажници”. При подобен случай през лятото на 2022 година загинаха двама служители, които също изпълняваха полицейския си дълг. Техният убиец получи 4 години затвор и глоба. Явно толкова струват човешките животи според съдебната ни система. Няколко годинки зад решетките, които може и да се редуцират, ако "слушкаш"... Настояваме за ефективно правосъдие и адекватни наказания за убийците на пътя! Смешна присъда за отнемането на човешки животи

Двама полицаи загинаха при гонка с автобус, превозващ мигранти в Бургас (видео)

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.