Сигнализирай!

Питбул уби домашно куче в двора на къща във Врачанско (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
13.03.2024 г.
12
0

Питбул разкъса немска овчарка в двора на къща във врачанското село Градешница, съобщава NOVA. Нападнатото животно било в двора на собствениците си, когато съседското куче нахлу и го разкъсало. Камера за видеонаблюдение е записала нападението.

Според собственика на убитото животно Тодоро Тодоров питбули се разхождат безпризорни по улиците. Има сигнали и за предишни нападения.

Тодоров разказва, че е станал свидетел на цялата случка. Той добавя, че иска от съседа си да не пуска кучетата си от двора, тъй като самият той се страхува за безопасността си.

“Кучето умря в ръцете ми”: Сигнали за отровени животни в село Кранево (видео)

Илия Цветанов, собственикът на питбулите разказва, че държи домашните си любимци на синджир. По думите му, кучетата са били завързани преди инцидента, но едното е успяло да се освободи. Той е категоричен, че иска да продължи да отглежда животните.

"Излезнах да го потърся. Не можах да го намеря. В следващия момент кучето беше пред нас."

Коментарът на "Господарите"

Пореден инцидент, който отново показва нуждата от ефективна зоополиция. Надяваме се тя да установи обстоятелствата около убийството и защо кучетата проявяват такава агресия. Очакваме и собственика да понесе отговорност за кървавия инцидент. Крайно време е Зоополицията да заработи не само по документи.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.