Сигнализирай!

Ето кои са новите вицепрезиденти на БФС (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
03.04.2024 г.
15
0

Ето кои са новите вицепрезиденти на БФС - Атанас Фурнаджиев, Николай Андреев и професор Николай Изов. Тримата са известни с отличната си експертиза в своята област.

Ето кой наследи мястото на Гонзо като директор на БФС

На специална пресконференция след заседанието на Изпълкома бяха обявени тримата нови вицепрезиденти на БФС. Борислав Попов остава изпълнителен директор. "Накратко темите, които бяха обсъдени днес. Организационната структура на Изпълнителния комитет - бяха определени вицепрезидентите на БФС. Първи е Атанас Фурнаджиев, а другите са Николай Изов и Николай Андреев. Утвърден беше правилникът за работа на ИК. От ДК е освободен господин Николай Лазаров, той е член на ИК и няма как да заема двете длъжности паралелно. 

Беше разгледано предложение от Hawk Eye за системата ВАР. Има създадена комисия с председател Атанас Фурнаджиев, която ще разгледа други оферти. На следващото заседание ще бъдат обсъдени. Назначени са треньори на юношеските състави на България. На U15 ще е Владислав Вутов, юношите до 17 ще бъдат водени от Петър Карачоров, а юношите до 19 ще имат за треньор Тодор Симов", заявиха от БФС. 

снимка: БТА

Президентът на БФС Георги Иванов заяви, че е за честно съдийство, поради което ще има трима ВАР рефери на Луодогрец - Левски, а толкова ще бъдат и на предстоящото дерби между "сините" и ЦСКА.

Видео: Gong.bg

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.