Сигнализирай!

Краден бус помете паркирана кола и се удари в стълб, а шофьорът се опита да избяга (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
19.09.2024 г.
13
0

Бус на спедиторска фирма помете спряла на улицата кола, след което се заби в стълб. Шофьорът е задържан благодарение на гражданите. Тогава става ясно, че бусът е краден, съобщава NOVA.

Всичко се случва в малките часове на денонощието на 1 срещу 2 септември в столичния квартал „Люлин” 8. Форсиране на двигател и шум от ламарини будят Иван Цекин. От балкона си той вижда бус, който блъска личния му автомобил, паркиран на улицата.

Пореден безстопанствен бивол връхлетя върху автомобил край Кремиковци (видео)

стоп кадри: NOVA

Събудих се, чух, че се блъскат коли. Веднага излязох на терасата и видях как камион удря колата ми и продължава по ул. 329 към „Филиповско шосе”. Веднага слязох и видях, че камионът се е ударил в стълба.”, разказа Иван Ценкин.

Бусът се е бил заклещил между стълба и ограда на къща и не е успял да продължи. Шофьорът се опитал да избяга, но е задържан от излезлите граждани.

Те се обадили на телефон 112. Мъжът пак се опитал да избяга, скрил се в близък строеж, но жителите на квартала и полицията го откриват. По думите им той е познат на хората, занимава се с дребни кражби, като преди е бил в затвора.

Поздравления за бързата реакция на гражданите. Очакваме полицията да си свърши работата и този крадец да получи заслужено наказание.

Краден бус помете паркирана кола и се удари в стълб, а шофьорът се опита да избяга (видео)

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.