Сигнализирай!

Пиян непълнолетен зад волана катастрофира с бебе на задната седалка

Gospodari.com
Gospodari.com
24.09.2024 г.
13
0

Пиян непълнолетен зад волана катастрофира с бебе на задната седалка. Случаят е от 20 септември в 16:45 ч. на пътя между Димитровград и с. Бряст, предава bTV.

Не намалява броят на пияни и дрогирани шофьори по морето (видео)

17-годишният шофьор губи контрол над автомобила, излиза вляво по посоката си на движение и се преобръща в дере. При инцидента са пострадали две момичета на по 15 г. и возещото се отзад момченце на 1 г.

снимка: iStock

Няма загинали. Всички пострадали са прегледани и освободени за домашно лечение. Пробата за алкохол на 17-годишния водач на автомобила отчита 0,53 промила. Съставени са му 2 акта, а по случая е образувано досъдебно производство.

Коментарът на “Господарите”

Всеки ден стават катастрофи, голяма част от тях причинени от пияни, дрогирани и неправоспособни водачи. Всеки път призоваваме за отговорност на пътя. А как се качваш зад волана пиян, когато возиш дете, не е въпрос на отговорност – на елементарен инстинкт за самосъхранение е.

Подобни индивиди трябва да получават максимални санкции. Надяваме се, че въпросното непълнолетно момче ще бъде строго наказано! Настояваме войната по пътищата да спре!

Пиян непълнолетен зад волана катастрофира с бебе на задната седалка

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.