Сигнализирай!

Билетите за концерта "Старият Криско" свършиха светкавично, но има нова дата

Gospodari.com
Gospodari.com
29.09.2024 г.
816

Най-чаканият концерт от всички фенове на “Старият Криско” и няколко поколения, израснали с неговата музика, вече има втора дата! На 02.03.2025 г. ни очаква същото световно ниво на продукция, сценография, звук и емоция, както на първата дата, но с още по-голямо вълнение, тъй като на втория концерт се включват над 20 български и чуждестранни изпълнители, с които Криско е работил през годините!

След като първата дата на 1 март 2025 г. се разпродаде светкавично, Криско обяви историческа втора дата на 2 март 2025 г. Това е безпрецедентно събитие в България – за първи път поп изпълнител ще проведе два последователни грандиозни концерта в най-голямата зала в страната. Двата концерта ще бъдат с различна програма и различни гости, което прави всеки от тях уникален по своя характер. Два дни със "Старият Криско" – музикалният феномен, който беляза цяла епоха.

Шоуто на 2 март е продължение на историческото двойно честване на 18-годишнината от кариерата на Криско. Това не е просто концерт – това е кулминация на годините, в които неговата музика е част от живота на стотици хиляди хора. Това ще бъде последната възможност за феновете да преживеят нещо толкова епично в два поредни дни. Организаторите са предвидили графика така, че посетителите на втория концерт да могат да се насладят на преживяването максимално, защото следващият ден – понеделник 03.03.2025 – е национален празник и почивен ден.

Криско вече издаде, че двудневното шоу ще бъде създадено по всички световни стандарти, като сцената ще бъде оборудвана с най-високата видео стена, монтирана досега в залата, с размер на 4-етажна сграда, а пиротехническото оформление е вдъхновено от най-големите и актуални световни турнета. Открехвайки още малко завесата за феновете, Криско сподели: „Подготвяме невиждани светлинни ефекти, които ще бъдат внесени за първи път на музикален концерт в България. Нямам търпение да видите за какво става дума, защото ще потопим цялата зала в емоция на това изключително преживяване“.

Освен за шоуто, от екипа на Криско са подготвили много специална изненада за феновете, които имат билети за първата дата. Те имат уникалния шанс да посетят и двата концерта на преференциална цена, тъй като ще могат да закупят билети за втората дата чрез специален код с отстъпка в размер на 20%. Това е изключителен шанс за най-големите фенове на Криско да станат част от този исторически момент, като посетят и двата концерта.

Организаторите завършват с покана към всички фенове - „Криско пише история, станете част от това изключително музикално събитие на 2 март 2025 г.!“.

 

Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.