Сигнализирай!

Майката на малтретираното 5-годишно дете в Пловдив и приятелят ѝ се признаха за виновни (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
290
0

Майката на малтретираното 5-годишно дете в Пловдив и приятелят ѝ признаха вината си пред съда, съобщава NOVA

Момченцето буквално беше обезобразено след побой. Била е горена и косата му. След няколко месеца разследване пред съда се изправи доведеният баща на детето. Според обвинението в продължение на седмици то е било жертва на системно физическо насилие, извършвано пред очите на жената. Тя е обвинена в съучастие. Процесът се гледа при закрити врата.

Мъжът е с шест обвинения -  за причиняване на средна и лека телесна повреда в условията на домашно насилие, държане на дрога, изтезание, принуда и закана. Ако бъде признат за виновен, може да получи от 3 до 10 години затвор, коментира прокурорът по делото. Установено е, че мъжът е употребявал системно наркотици, вследствие на което ставал агресивен.

Майката на момченцето сключи споразумение с прокуратурата, след като и тя призна вината си. Жената получава 3 години условна присъда с 5 години изпитателен срок. Наказанието обаче трябва да бъде потвърдено от друг състав на съда. Към момента детето се отглежда от биологичния му баща, който е в Германия.

Има индикации за сексуално насилие над 5-годишното малтретирано дете от Пловдив (видео)

Поредна гавра на родното правосъдие - условна присъда за майка, позволила детето ѝ да бъде системно изтезавано пред очите ѝ. Сега остава и насилникът да сключи сделка за по-лека присъда и всичко ще си дойде на мястото. Така виновниците за посегателствата ще изтърпят наказанията си, докато жертвата им все още се възстановява от преживения ужас.

 

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.