Сигнализирай!

Везенков блести при победа на "Олимпиакос" (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
144

Везенков блести при победа на "Олимпиакос" в Евролигата. Гърците победиха Жалгирис. Българската звезда показа, че ще се стреми да оправдае големите очаквания. Саша наниза 17 точки и направи 11 борби. Той бе най-полезният играч на терена.

МВР ЩЕ РАЗПИТВА ДОГАН

Гърците победиха „Жалгирис Каунас“ със 74:68 (21:6, 14:18, 17:19, 22:25) в Пирея, пише dsport.

Олимпиакос започна много силно двубоя, като бързо поведе с 8:2. Гръцкият тим демонстрира страхотна игра в защитата, която „спомогна“ за слабата резултатност на литовците. В крайна сметка Олимпиакос допусна само 6 точки от страна на Жалгирис, като на свой ред реализира 21 в първата четвърт. Разликата бързо достигна до 18 точки на старта на втората част, когато воденият от Йоргос Барцокас тим поведе с 25:7.

В определен момент от мача литовците успяха да намалят разликата до 2 точки. Но силите им стигнаха само за това. Не след дълго тимът на Саша подпечата победата. 

Припомняме, че този сезон очакванията към нашата баскетболна звезда са огромни. Той се върна в бившия си отбор след престой от един сезон в „Сакраменто Кингс“ в НБА. В момента взима най-високата заплата в Европа като баскетболист, а радващото е, че до момента напълно я оправдава.

Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.