Сигнализирай!

Грък влизал в домовете на съседите си, за да помирише обувките им

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 10 часа
176
0

Грък влизал в домовете на съседите си, за да помирише обувките им. Съд в Северна Гърция наложи условна присъда един месец лишаване от свобода на мъж за това, че е обезпокоявал съседите си като многократно се промъквал в имотите им, за да помирише техните обувки.

28-годишният грък казал пред съда в Солун, че не е в състояние да обясни това свое поведение, което, както той обясни, му е създало голямо неудобство, пише NOVA.

Осъденият подчертал, че не е имал намерение да нарушава закона или да навреди на някого, а съседите са свидетелствали, че той никога не е показал какъвто и да е признак на агресия по време на нощните си посещения.

Мъжът бил арестуван призори на 8 октомври в малкия град Синдос, на около 15 километра западно от Солун. Полицията е била повикана, след като съсед открил обвиняемия в предния си двор да мирише обувките на семейството, които били оставени навън, за да се проветрят.

Съдът научил, че е имало най-малко три подобни случая през последните шест месеца, въпреки че съседите са помолили семейството на обвиняемия да го спрат.

Мъжът получил нареждане да се подложи на психотерапия.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.