Сигнализирай!

Откриха мъртъв един от певците от One Direction (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
17.10.2024 г.
6186
0

Откриха мъртъв един от певците от One Direction. Според полицията 31-годишният Лиъм Пейн е паднал от балкона на хотелска стая. 

Бившият певец на One Direction Лиъм Пейн е бил намерен мъртъв пред хотел в Буенос Айрес в Аржентина. От полицията уточняват, че са били повикани в хотела след сигнал за "агресивен мъж, който вероятно е под въздействието на наркотици и алкохол".

Аржентински фенове на One Direction се събраха на лобното му място, за да отдадат почит.

Пейн е роден на 29 август 1993 г. в Улвърхамптън, Англия. Майка му се казва Карън, а баща му - Джеф. Има две по-големи сестри – Рут и Никола. Още като съвсем малък е диагностициран с деформация на бъбрек и до 4-годишна възраст е на интензивно лечение. За да се справи с болката, всяка сутрин и вечер му се бият инжекции. 

Кариерата на Пейн започва от британския X Factor през 2010 г. Лиъм преминава успешно първите тренировъчни лагери в състезанието, но не успява да се класира за втория кръг – „Къщите на съдиите“. Съдиите обаче предлагат на него и други четири момчета, които също са отхвърлени - Зейн, Хари, Луи и Найл, да продължат напред като група. Талантливите младежи веднага се съгласяват. Групата достига до финала на X Factor и заема третото място. Така идва и световната слава на One Direction, която съществува до 2016 г. Година по-рано обаче бандата остава с един член по-малко, след като Зейн обявява, че я напуска.

След окончателното разпадане на One direction Пейн издава самостоятелния си албум "LP1".

Загубата за едно цяло поколение, израснало с песните на One Direction, е голяма! Нека почива в мир! 

видео: NOVA

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.