Сигнализирай!

Родители на загинали на пътя деца блокираха централна улица в София

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 3 часа
193
0

Родители на загинали на пътя деца блокираха централна улица в София. Те се събраха час преди заседанието по делото за смъртта на 14-годишния Филип, предава NOVA

Родители на деца, изгубили живота си на пътя, блокираха за минута движението на трамваи и автомобили по ул. „Алабин” в центъра на София. Те се събраха час преди заседанието по делото за смъртта на 14-годишния Филип. Той беше прегазен миналата година на пешеходна пътека в центъра на столицата.

Майката на Филип – Николина Петкова каза, че една от основните теми, които стоят на дневен ред е липсващите лаборатории за експертизи, както и недостатъчното специалисти, които да работят в тях.

Коментарът на “Господарите” 

По-строгите присъди за престъпниците са нужна мярка, която обаче не засяга основния проблем на трафика в България, а именно - цялостното ни поведение на пътя. Най-после трябва да осъзнаем, че автомобилът е оръжие, което за няколко секунди невнимание може да съсипе множество животи, включително и нашия собствен. Колко млади хора сме изгубили в такива нелепи инциденти…

Нека спрем с агресията и безразсъдното шофиране. Нека бъдем толерантни и спокойни, а не да се правим на герои, докато сядаме зад волана пияни и дрогирани, играейки си с човешките съдби. Настояваме за строги присъди за безразсъдните шофьори, които погубиха толкова много животи! 

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.