Сигнализирай!

Задържаха мъж с над 3 промила алкохол в Смолян, возил детето си

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
61
0

Задържаха мъж с над 3 промила алкохол в Смолян, возил детето си. Това съобщи районният прокурор Татяна Найденова, пише NOVA.

Повдигнаха обвинения срещу 57-годишен мъж, шофирал в нетрезво състояние в центъра на Смолян, докато вози 10-годишното си дете.  Мъжът е задържан около 18:05 ч. на 8 октомври. Той бил с концентрация на алкохол в кръвта 3,25 на хиляда, установена по надлежния ред – с химическа експертиза. 

Мъжът е пристигнал с колата си на паркинг в централната част на града, като при движението ударил леко друг автомобил. Той бил видимо пиян, до степен на неадекватност, допълни прокурор Найденова. Пред полицаите заявил, че изпил една бира от 500 милилитра.

По време на бързото производство той не дал обяснения по фактите, но изразил съжаление за станалото. 

Коментарът на “Господарите”

Този баща не само е извършил огромно престъпление, качвайки се с толкова голям промил да шофира. Но и е застрашил не само себе си, и детето си, но и всички участници в движението. Радваме се, че не е причинил катастрофа с жертви. Защото за подобни случаи сме се наслушали. Настояваме за сериозни мерки спрямо хората, позволяващи си да шофират в нетрезво състояние! Нека спрем произвола!!! 

 

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.