Сигнализирай!

Мъж на 20 години е задържан в София за отправяне на смъртна заплаха на жена

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 1 час
51
0

Мъж на 20 години е задържан в София за отправяне на смъртна заплаха на жена. За това съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение, пише bTV

На 22 октомври, около 9:47 часа сутринта, обвиняемият се обадил на жената по телефона и отправил ужасяващи закани. „Днес до 12 часа ще те убия. Отиди до Съдебната палата, на оживено място, и ще изпразня цял пълнител в главата ти“, казал мъжът.

Жената веднага подала сигнал до полицията. По случая е образувано досъдебно производство.

Обвиняемият вече има съдебно минало, а опасенията, че може да извърши друго престъпление, са довели до неговото задържане за 72 часа. В следващите дни прокуратурата ще внесе искане за постоянен арест пред Софийския районен съд.

Коментарът на “Господарите” 

Радваме се, че този път полицията е реагирала преди да се стигне до трагичен инцидент или домашно насилие. Надяваме се и че задържането ще доведе до сериозни последствия, чрез които заплашителят да осъзнае грешката си. 

В случай, че сте жертва на насилие, не се страхувайте да потърсите помощ и да подадете сигнал. Това е един от главните начини да накараме институциите да си вършат работата. #НеНаНасилието. 


 

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.