Сигнализирай!

Протест в памет на Момчил заради съмнения в реалната причина за смъртта му

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
522
0

Протест в памет на Момчил заради съмнения в реалната причина за смъртта му. Припомняме, че мъжът катастрофира край Попово при управление на мотор в началото на април. 

Според полицията той сам е причинил смъртоносния за него инцидент, но негови близки предполагат, че е убит. Организаторите на протеста посочиха, че търсят истината за смъртта на Момчил.

В края на септември десетки жители на град Попово излязоха на протест, за да подкрепят искането на близките на Георгиев, тялото му да бъде ексхумирано, тъй като подозират, че е бил прострелян.

Протестиращите днес блокираха по обяд движението в т.нар. Триъгълник на властта в София. Протестът им започна пред сградата на Министерството на вътрешните работи (МВР), след което събралите се хора тръгнаха на шествие и спряха между Народното събрание, Министерския съвет и Президентството.

Коментарът на “Господарите”

Абсурдно е при такива подозрения да се допусне случаят да бъде затворен без разследване. Близките на загиналия са в правото си да искат да научат истината. А институциите са длъжни да я намерят и осветят. Защото горчевината, която целият случай оставя, е една скромна причина за ниското доверие към тях.

Съболезнования за близките на Момчил! Дано получат справедливостта, за която настояват!

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.