Сигнализирай!

Да дадеш $20 млн. за жилище, реплика на Белия дом, и да не можеш да живееш в него (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
90
0

Да дадеш $20 млн. за жилище и да не можеш да живееш в него. Точно такъв е абсурдният казус с огромен апартамент на върха на небостъргач в Индия. Собственикът е дал парите, но е избягъл в Обединеното кралство, защото е обвиняем за измама и просрочване на дългове за над 1 млрд. долара. 

МАШИНИ ЗА ГЛАСУВАНЕ В РАЙОНА НА ПЕЕВСКИ ДАВАТ ДЕФЕКТ

Това е историята на Вижай Малия. Той е гордият собственик на името. Само че вероятно съжалява, че не е плащал данъците си навреме и от прокуратурата в Индия само го дебнат да кацне… 

Уникалният дом е поръчан да бъде реплика на Белия дом и е доста впечатляващ. Включва инфинити басейн, хеликоптерна площадка и огромни градини, пише ladbible.

Бизнесменът избяга от родината си преди 8 години и няма планове да се връща. Предстои обаче екстрадиране на Вижай Малия, който пък отрича да е участвал в каквито и да било престъпления.

Междувременно имението стои празно. Има слухове, че Малия дори не е стъпвал вътре. Хората се възхищават на сградата и имота, богати индийци със сигурност биха искали да се нанесат там. Засега обаче собствеността не се продава.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.