Сигнализирай!

Скритото оръжие на Тръмп за вота на поколението Gen Z

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
59
0

Скритото оръжие на Тръмп за вота на поколението Gen Z – това е синът му Барън Тръмп и неговият най-добър приятел Бо Лоудън. Единият е твърде млад, за да гласува, а другият завърши гимназия само преди няколко месеца. Но те са тайното оръжие на Доналд Тръмп в стремежа си да достигне до гласоподавателите от Gen Z поколението. Това са най-малкият му син, 18-годишният Барън, и най-добрият приятел на тийнейджъра, 17-годишният Бо Лоудън, пише Dir.bg.

Израсналите в света на технологиите тийнейджъри редовно информират 78-годишния бивш президент за новия пейзаж от стриймъри и звезди в YouTube, които имат милиони последователи и чието влияние в социалните мрежи може да му бъде от полза по време на кампанията. Момчетата действат като екипа на Доналд Тръмп, отговорен за социалните мрежи, опитвайки се да привлекат към каузата на републиканеца онлайн звезди, за които по-старите съветници на бившия държавен глава може би никога не са чували.

Барън и Бо организираха неговото 90-минутно интервю с инфлуенсъра Адин Рос, което беше гледано на живо от 500 000 души и от общо 100 милиона слушатели, както показват цифрите, посочени в акаунта на Тръмп в Truth Social.

Барън и Бо също така убедили кандидата на републиканците да изгради тесни връзки с други техни любими създатели на съдържание, от YouTube-ъра трансформирал се в боксьор Джейк Пол, до бизнес магната милиардер Патрик Бет-Дейвид, домакин на подкаста PBD. "Тръмп оценява помощта и устрема на момчетата и вижда като предимство техния принос към кампанията", разкрива вътрешен човек пред Daily Mail. "Той няма проблем да се обърне към тях за съвет по тема, за която много от неговите съветници на средна възраст не биха имали много представа".

Бо, който е изгряващ инфлуенсър с по-консервативни възгледи, е син на телевизионната водеща д-р Джина Лоудън и нейния съпруг Джон Уилям Лоудън, бивш щатски сенатор на Мисури от Републиканската партия. Семейството живее в Южна Флорида и са членове в клуб Мар-а-Лаго, резиденцията на Тръмп в Палм Бийч, където източници казват, че Бо и Барън често се забавляват. Неразделните приятели се мотаят на плажа, но се твърди, че избягват типичните тийнейджърски занимания като спорт и концерти в полза на сериозни дебати за бизнес и политика.

Те обаче не са имунизирани от възможността да попаднат в притеснителни ситуации, в каквито бихме могли да очакваме за момчета на тяхната възраст. Техен приятел разкрива, че веднъж заради Бо била извикана спешна помощ в Мар-а-Лаго, след като той се подхлъзнал и счупил ръката си. Двамата младежи отишли да поплуват, когато тийнейджърът се опитал да прескочи стена с мокри крака, претърколил се и паднал върху бетона, докато Барън и антуражът му от "Тайните служби" гледали шокирани. Бързо бил откаран в болница и опериран.

Докато Барън остана до голяма степен далеч от светлината на прожекторите по време и след президентството на Тръмп, Бо натрупа близо 350 000 последователи в Instagram, TikTok и Twitter, където гордо заявява, че "Gen-Z стои с Тръмп". Неговия профил е пълен с видеоклипове в подкрепа на Тръмп, с критики към медиите за "фалшиви новини" и снимки, направени с водещи консерватори като Доналд Тръмп-младши, Тъкър Карлсън и магната на UFC Дейна Уайт. Скорошна снимка показва как Барън и Бо позират от двете страни на 45-ия президент в Мар-а-Лаго, като Барън се извисява над двамата поради високия си ръст.

"Бо е твърдо решен да спечели повече от представителите на Gen Z поколението за Тръмп. Той дори имаше проблеми в училище, защото носеше дрехи с лика на Тръмп", казва източник пред изданието. "Момчетата са бизнес ориентирани, те са патриоти. Но също така са нормални, добри деца, които следват своя път."

Откакто Барън навърши 18 години през март, майка му Мелания, която яростно го пазеше от публичността, се съгласи да му даде повече пространство, да действа спрямо собствените си виждания и убеждения и да подкрепи кампанията на баща си.

Един от първите ходове на младежа бе да се обедини с Бо и да бъде домакин на банкет, в който участваха предприемачът Патрик Бет-Дейвид, любимият му MMA боец Колби Ковингтън и предприемачът Джъстин Уолър, бизнес партньор на противоречивия милионер Андрю Тейт.

Гостите си тръгнали с прекрасни впечатления от бизнес проницателността и социалните умения на момчетата, като Бет-Дейвид лично похвали Барън в един от клиповете си в YouTube.

"Бо се свърза с мен и ми каза, че Барън гледа моето съдържание и би искал да ме покани на вечеря в Мар-а-Лаго", каза Уолър пред Daily Mail, добавяйки, че момчетата знаят много повече за бизнеса от повечето възрастни. "Виждам, че и двамата са предприемачи. Те със сигурност ще проправят свой собствен път и ясно се вижда, че ще бъдат доста успешни".

Следващата задача в дневния ред на екипа Бо-Барън бе да свърже Тръмп с някои от най-популярните и влиятелни стриймъри, които следват в сайтове като Twitch, Kick и TikTok. Освен че говори с влиятелни лица от платформите, сред които лайвстримъра Адин Рос, кандидат-президентът даде интервю и на милиардера-предприемач Илон Мъск. След този диалог, собственикът на Tesla вече открито подкрепя кандидата за президент, морално и финансово, и дори се появи на негови публични срещи с поддръжници. Джо Роган, който води най-популярния и гледан подкаст, също получи уверение, че Доналд Тръмп.

Хакнаха телефоните на Доналд Тръмп и на кандидата му за вицепрезидент

Медийният и обществен интерес към 18-годишния Барън Тръмп е голям, тъй като той израсна далече от светлините на прожекторите заради упоритата решимост на майка му Мелания да го предпази. Но най-малкият син на Доналд Тръмп тихо се превърна в привлекателен млад мъж, който кара водещи консерватори да го засипват с похвали заради неговия чар и политически проницателност. Въпреки че тийнейджърът никога не е изричал и дума публично, той е твърд поддръжник на кампанията на Доналд. И - може би по-зловещо за опонентите от Демократическата партия на бившия президент - той също изрази интерес да следва стъпките на своя 77-годишен баща.

"Барън е красив, висок - по-висок дори от баща си - и много информиран за човек на неговата възраст. Той също така е много по-политически заинтересован, отколкото хората осъзнават", каза вътрешен човек пред Daily Mail. "Виждам всички качества на един бъдещ президент, ако има апетит за това. И защо не? Той има гените на Тръмп".

Твърди се, че Барън, който навърши 18 години през март, се чувства все по-спокоен от идеята да поеме по-видима роля като по-големите си братя и сестри, Иванка, Доналд младши, Ерик и Тифани.

54-годишната Мелания също е готова да даде повече пространство на сина си, въпреки че ще продължава ястребово да защитава интересите му. "Докато той беше още непълнолетен, тя ревностно го пазеше и ние знаехме много малко подробности от ежедневието му", споделя източник. "Мисля, че сега му е позволено да взема повече решения за себе си. Може да покани на вечеря, когото пожелае и малко по малко става все по-публичен."

Барън, който е пето дете на Тръмп и първо на Мелания, е роден година след сватбата им през 2005 г. Прекарва ранното си детство в Ню Йорк, посещавайки различни престижни частни училища. Преди да се премести във Вашингтон Барън заведе целия си клас на обиколка в Белия дом през 2017 г., годината, в която баща му пое поста.

Мелания се погрижи малкият ѝ син да остане далеч от светлината на прожекторите по време на президентството на Тръмп, въпреки че той периодично беше набелязван от тролове в социалните медии. Челси Клинтън се обяви в негова защита, когато статия в Daily Caller от 2017 г. критикува дрехите на младежа, че са твърде небрежни за син на главнокомандващ. "Крайно време е медиите и всички да оставят Барън Тръмп на мира и да му позволят личното детство, което заслужава", призова бившата Първа дъщеря.

От 2021 г. Барън живее във Флорида и посещава Oxbridge Academy, частно училище, основано през 2011 г. от милиардера Уилям Кох, брат на мегадарителите на Републиканската партия Чарлз и Дейвид Кох.

На практика няма информация за тригодишния му престой в училището с годишна такса от 41 500 долара на година, отчасти защото персоналът трябва да подпише документ за конфиденциалност, когато бъде нает.

Барън не фигурира в нито един от спортните списъци на училището, но е известно, че проявява огромен интерес към футбола и компютрите. Говори както английски, така и словенски, родния език на майка му.

"В каквато и посока да реши да се развива Барън, Тръмп ще бъде развълнуван да види как най-малкият му син процъфтява и се превръща в "изключителен млад мъж", твърди семеен приятел. "Подобно на баща си, той е спортист с брилянтен политически ум и дълбока любов към семейството и страната. Проявява любопитство към хора от всички сфери на живота и притежава магнетизъм, който привлича хората към него. Барън ще остави съществена следа в този свят по свой начин, в своето време. Неговото бъдеще е много светло".

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.