<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=151393" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бащата на изч...

Парична награда обявява бащата на изчезналия Александър

18 Ноември 2022
0 1091

Бащата на изчезналото дете Александър Цветанов ще обяви парична награда за момчето днес в 14 ч., съобщава НОВА. Той сам каза това пред сградата на Областната дирекция на МВР в Перник. Размерът на сумата се уточнява.

Детето изчезна на 11 ноември при разходка и мащабни акции за издирването му не дадоха никакъв резултат. Бащата не се е отказал от търсенето на момчето и подозира, че то е отвлечено. Той е изключително притеснен, че времето напредва, а детето все още не е открито.

Издирващите малкия Александър губят надежда

Парична награда обявява бащата на изчезналия Александър

Вчера бащата, Александър Цветанов, се подложи на изследване на полиграф. Детекторът на лъжата потвърди, че той казва истината. С това съмненията около действията и изявленията му се разсеяха. Свидетели също са потвърдили, че двамата със сина му са били в подножието на Голо бърдо на 11 ноември следобед.

Бащата на изчезналия Александър е подложен на детектор на лъжата (видео)

По издирването на 12-годишния Сашко бе проведена най-масираната акция досега в Пернишко. Хиляди доброволци се включиха в издирването на малкия Александър до полиция и жандармерия, както и БЧК и други спасителни служби.

Парична награда обяви бащата на изчезналия Александър

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции