<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=118693" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Премиерът Пе...

Петков към Пеевски: Проверките ми ще продължат и ще са безкомпромисни (видео)

12 Февруари 2022
0 4875

Петков към Пеевски: Проверките ми ще продължат и щше са безкомпромисни.

“Уверих Пеевски, че проверките ще продължат, ще бъдат интензивни и ще бъдат безкомпромисни, както за „златните паспорти“, така и за всичко друго“, заяви премиерът Кирил Петков по повод разменените реплики вчера с депутата от ДПС.

Кирил Петков и Делян Пеевски влязоха в директен сблъсък в парламента (видео)

„Никой няма да бъде над закона. Единствените кръгове, които ще атакуваме, ще са кръгове, които крадат. Минавайки покрай него, му споделих, а той ме попита дали ще направя разследване за златните паспорти, а аз му отговорих: „Не само, че ще направя за тях, ще направим пълно разследване навсякъде за всичко“, каза Петков.

Петков към Пеевски: Проверките ми ще продължат и ще са безкомпромисни (видео)

Премиерът отбеляза, че коалицията е предложила тази практика със „златните паспорти“ да бъде прекратена. Сред другите имена в списъка, който е предал на прокуратурата, са Владислав Горанов заради твърденията на Васил Божков, че му е дал пари и Бойко Борисов във връзка с кюлчетата в чекмеджето и Мата Хари, каза Петков.

„Аз не казвам, че някой е виновен, само задавам въпроси, на които няма отговор. Какво е направила прокуратурата. Прокуратурата затваряла ли си е очите за тези казуси, или активно е работила?“, каза Петков.

Петков за разпита в прокуратурата: Предадох информация за 19 лица на 20-ия в списъка (видео)

По думите му е най-добре Гешев да подаде оставка, предвид че е 20-ият човек в неговия списък.

Източник и видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции