<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=136624" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте кога ст...

Петков: Мисля, че ПП ще върне мандата неизпълнен (видео)

08 Юли 2022
0 265

Премиерът в оставка Кирил Петков очаква “Продължаваме промяната” да върне неизпълнен мандата за съставяне на ново правителство.

“Към този момент мисля, че мандатът ще бъде върнат, за съжаление, без да имаме подкрепата от 121 депутати. Нямаше 121 човека, които да кажат “не” на задкулисието, въпреки многото ни опити. Видяхме през днешния ден, че няма 121 души, които да не ги е страх”, коментира Петков.

Асен Василев: Кирил Петков ще бъде част от новия проектокабинет (видео)

Петков: Мисля, че ПП ще върне мандата неизпълнен (видео)
Булфото

И допълни: “Показахме на целия народ защо сме толкова сигурни, че не можем да направим поредната сделка със задкулисието. Защото, ако погледнете какво се случи, в единия вариант можехме да дадем 2 млрд. на 8 човека в същите строителни фирми, които щяха да направят поредните магистрали по стария начин. Другият вариант – дадохме ги на пенсионерите, на младите семейства, за намаляване цената на горивата”.

Той обясни, че до последния момент ПП са водили разговори с представители на ИТН.

На въпрос дали ПП биха подкрепили кабинет на някой от коалиционните си партньори, Петков отговори, че биха подкрепили “абсолютно всичко, освен да имаме за реален партньор в политиката Пеевски, Борисов или Трифонов”.

Петков: Мисля, че ПП ще върне мандата неизпълнен

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции