<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=141057" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Демерджиев з...

Пияна полицайка отказа да даде проба за алкохол край Созопол

14 Август 2022
0 1026

Около 5:10 часа тази сутрин служители на РУ – Созопол са спрели за проверка „Ауди А3“, управляван от жена. Тя е отказала да даде проба за алкохол, след което й е издаден талон за кръвна проба. Но не се е явила в определеното медицинско заведение.

Преди това жената, която е младши полицейски инспектор в 02 РУ – Стара Загора, е къмпингувала на “Златната рибка”. Същата е подала порано сигнал на 112 за възникнал скандал между лагеруващи. При пристигане на униформени от РУ-Созопол, тя се е държала арогантно с колегите си и се намесила при изпълнение на служебните им задължения. Управителят на къмпинга я е изгонил, след което тя се качила на колата, във видимо нетрезво състояние.

Пияна полицайка отказа да даде проба за алкохол край Созопол
Архив БулФото

По случая в ОДМВР-Стара Загора е образувано дисциплинарно производство срещу служителката. Тя ще бъде временно отстранена от длъжност.

Отстраниха от длъжност полицайката Симона Радева за срок от 2 месеца

От МВР припомнят, че един от приоритетите, които министър Демерджиев отбеляза при встъпването си в длъжност бе, че ръководството ще бъде взискателно спрямо работата на служителите и безкомпромисно по отношение на всяко допуснато от тях закононарушение.

“Ръководството на МВР няма да толерира подобни случаи и моментално ще взима мерки”, заяви по повода министър Демерджиев.

Демерджиев за ареста на Борисов: Има много данни, че този човек не е жертва, а трябва да е обект на разследване (видео)

По случая е съставен Акт за установяване на административно нарушение. 

Пияна полицайка отказа да даде проба за алкохол край Созопол.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции