<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=100811" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кирил Петков:...

Поляха с кофа вода Кирил Петков в Пловдив (видео)

23 Септември 2021
0 19494

Поляха с кофа вода Кирил Петков в Пловдив, пише Dir.bg.

Неприятен инцидент преживя лидерът на “Продължаваме промяната” Кирил Петков по време на среща с граждани на главната улица в Пловдив.

Още в началото на разговора му с пловдивчани, Петков и събеседниците му бяха залети с кофа вода, хвърлена от близка тераса, съобщи БНТ.

Бившият министър обаче реагира с чувство за хумор на ситуацията и обясни, че ще му върви по вода на изборите.

Жената, която изсипа кофата, се оправда, че го е направила неволно.

Кирил Петков съобщи в Пловдив, че ще води листата на “Промяната продължава” в града, а Асен Василев – в Хасково. “За мен Пловдив е един много хубав град и както казваше баба ми “Не е важно откъде си, а откъде си родом”, а аз съм родом от Пловдив”, обясни Петков и подчерта, че Пловдив е модел на проспериращ български град и това е допълнителна мотивацията за решението му.

Кирил Петков: Онче-бонче, от кого ще взема процентче (видео)

Поляха с кофа вода Кирил Петков в Пловдив (видео)

Петков обяви още, че “Продължаваме промяната” ще подпише предизборно споразумение, което се надява да прерасне в управляваща коалиция.

“Абсолютно ясно ни е, че следващото управление трябва да е коалиционно. Първите хора, с които бихме направили това коалиционно споразумение, са точно “Демократична България” и “Изправи се БГ! Ние идваме!”, каза Петков.

Поляха с кофа вода Кирил Петков в Пловдив (видео)

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции