<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=93501" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Спират водат...

Прокуратурата привика на разпит кмета на Гурково след репортаж на “Господарите”

08 Юли 2021
0 9599

Прокуратурата привика на разпит кмета на Гурково след репортаж на “Господарите” . Това се случи при акция на Прокуратурата в Старозагорската община.

Акцията е по линия предотвратяването на купения вот. Сред задържаните е и друг местен политически лидер.

Припомняме ви материала по темата във видеото по-горе.

Спират водата на ромска махала, ако не гласуват “както трябва” (РЕПОРТАЖ)

Арестуваха кмета на Гурково след репортаж на "Господарите"

Очаквайте още днес ексклузивен материал, в който нашия репортер Дани Йорданов се среща с кмета Мариан Цонев по-малко от 24 часа преди градоначалникът да бъде привикан на разпит от Прокуратурата, а поведението му е изключително нагло и самоуверено.

Сигнализирайте “Господарите” за всякакви нередности в изборния ден

Сигналът до “Господарите”

Към нас се обърна потребител, пожелал да запази анонимност. Той разказва, че и българи, и роми продават гласовете си. Сумите варират – от 50 до 100 лева. Но понеже резултатите от последните избори не са удовлетворяващи за партията на кмета – ДПС, този път той е решил да вземе по-строги мерки.

“Полицията и прокуратурата са негови хора. Така е навсякъде в областта, не само в Гурково”, сподели той пред нас.

В репортажа пуснахме и запис от разговори на жител на ромската махала с кмета и със сина му. В тях чуваме обиди и заплахи – вероятно вече станали достояние и на компетентните органи.

Прокуратурата привика на разпит кмета на Гурково след репортаж на “Господарите” Към нас се обърна потребител, пожелал да запази анонимност. Той разказва, че и българи, и роми продават гласовете си. Сумите варират – от 50 до 100 лева. Но понеже резултатите от последните избори не са удовлетворяващи за партията на кмета – ДПС, този път той е решил да вземе по-строги мерки. Очаквайте още днес ексклузивен материал, в който нашия репортер Дани Йорданов се среща с кмета Мариан Цонев по-малко от 24 часа преди градоначалникът да бъде арестуван, а поведението му е изключително нагло и самоуверено. В репортажа пуснахме и запис от разговори на жител на ромската махала с кмета и със сина му. В тях чуваме обиди и заплахи – вероятно вече станали достояние и на компетентните органи.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции