Сигнализирай!

Далавери на най-високо ниво в Столичен инспекторат

Gospodari.com
Gospodari.com
26.10.2015 г.
39
0

Уникална държава, скъпи приятели! Потърси ни служител на Столичния инспекторат, който разкрива какви далавери се въртят там на най-високо ниво. По думите му на територията на София оперира мафия за строителни отпадъци и земни маси. Тя била под протекцията на висши общински служители в лицето на инж. Веска Георгиева, директор на Столичния инспекторат, както и инж. Николай Кючуков, началник сектор "Контрол на замърсяване и строителство". 

 

Мафията за строителни отпадъци върти милиони чрез огромни разтоварища - цели планини, които се затрупват със земни маси, за да не си личат грозните гледки, които остават. Такова разтоварище прави до 30 000 лв. на ден. Разходи няма, това са неотчетни пари. Те не влизат в държавата или общината, остават за организаторите и покровителите. 

 

Тези сметища съществуват от 2009-та година насам и по думите на човека, пожелал анонимност, те няма как да съществуват без покровителството на висшите чиновници. 

 

Тук трябва да кажем, че след този сигнал веднага поканихме г-жа Веска Георгиева за интервю, но след едночасова лекция как да си вършим работата, тя ни затвори телефона. 

 

Вижте още: 

 

ПОРЕДНОТО НЕЗАКОННО СМЕТИЩЕ

 

НЕРЕГЛАМЕНТИРАНО СМЕТИЩЕ

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.