Сигнализирай!

Вижте шокиращата изповед на делегат, принуден да гласува за Боби Михайлов

Gospodari.com
Gospodari.com
26.02.2018 г.
35
0

Скъпи приятели, при нас продължават да пристигат сигнали за съмнителни схеми около избора на председател на Българския футболен съюз. Днес ще ви покажем гласувал делегат, който ще разкаже на какъв натиск е бил подложен, за да гласува за Боби Михайлов. Разполагаме с видеозапис, който разкрива шокиращи неща за начина, по който хората биват притискани, да гласуват.

 

 

Изборите се провеждат по байганьовски, казва човекът, чието лице сме скрили поради съображения за сигурност. По думите му, ако не изпълняваш всичко, което ти каже ръковоството, следва жесток тормоз с различни мерки.

 

ОТКРИХМЕ КУП НАРУШЕНИЯ ОКОЛО ИЗБОРА НА НОВ ШЕФ НА БФС

 

ИМА ЛИ МАНИПУЛАЦИИ ПРИ ИЗБОРА НА НОВ ПРЕЗИДЕНТ НА БФС?

 

Делегатът разказва, че самият Боби Михайлов следи процеса на гласуване. "Той седи във фоайето на конгреса, с една тетрадка и очаква да му се донесат бюлетините, с които сме гласували за него", разказва мъжът. По думите му, ако не си гласувал за него, последствията са много тежки. 

 

Дани Йорданов отиде в централата на БФС, за да поиска отговор на доста въпроси. Там бе посрещнат на нож от охраната.

 

След псувни и бутане, най-накрая излиза пресаташето Йордан Грозданов, който казва, че към момента никой от ръководството на съюза не е на лице. 

 

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.