Сигнализирай!

Вижте дали строителят Добрев отговори на въпросите за изгубени от него дела (РЕПОРТАЖ)

Gospodari.com
Gospodari.com
20.09.2021 г.
24
0

Вижте дали строителят Добрев отговори на въпросите за изгубени от него дела в репортажа на Виктория Симеонова.

През 2017 година към нас се обърнаха две семейства. Те са се доверили на Валентин Добрев за строителството на своите къщи. След като строителят известно време е работил по тях, по различни причини той е прекъсвал работа. Това ги кара да потърсят съдействие от съда и от "Господари на ефира".

Години по-късно строителят завежда искове срещу Ева Веселинова, Димитър Рачков, продължава и делата срещу клиента си Тодор Белев. Опитва се да съди и компанията "Глобал Вижън", която обаче не е продуцент на "Господарите".

Новата ни среща с Валентин Добрев

Репортерът ни Виктория Симеонова се обади на строителя Добрев, за да го покани за интервю. В разговора тя обясни, че се е срещнала с обърналите се към нас преди години и те са споделили как са се развили отношенията им. Сега тя иска да му даде възможност да представи позицията си по темата.

Макар и с неохота той прие поканата. На следващия ден дойде пред офиса на "Господарите", оборудван с телефон, за да запише целия разговор.

При срещата ни му показахме първата част от материала, която можете да видите тук:

Строителят Добрев съди Ева Веселинова и Димитър Рачков (РЕПОРТАЖ)

Той категорично отказа да коментира изложените в репортажа факти. Оправданието - по телефона сме му обещали да коментира стария си конфликт с Тодор Белев. Това е клиентът, спечелил 12 дела срещу строителя и негови фирми.

На всички наши въпроси Валентин Добрев отговори с нападки и квалификации. Той не пое отговорност да плати дължимите съдебни разноски. Закани се да използва всички възможни "позволени от закона" средства срещу нас. След това си тръгна, помахвайки ни от луксозния си чисто нов автомобил.

Вижте дали строителят Добрев отговори на въпросите за изгубени от него дела

В крайна сметка отново не получихме отговор на въпросите какво се случва с къщата в с. Долна Диканя, докога ще води дела срещу клиентите си и ще плати ли в крайна сметка дължимите съдебни разноски.

Очакваме сигналите ви за всякакви злоупотреби, измами и корупция само на gospodari.com и на телефон *3333.

Вижте дали строителят Добрев отговори на въпросите за изгубени от него дела

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.