Сигнализирай!

Събрахме най-култовите кандидати за президент (Коментарът на "Господарите")

Gospodari.com
Gospodari.com
04.10.2021 г.
25
0

Събрахме най-култовите кандидати за президент в Коментарът на "Господарите" с Виктория Симеонова и оператора Константин Евтимов.

Цвета Кирилова

Сред най-култовите кандидати за президент на България е една жена, която вярва, че лично Ванга е предрекла тя да оглави държавата. Цвета Кирилова. Макар да не знае кой е първият куплет на стихотворението "Аз съм българче", да не е чувала кой е президентът на Германия или кой е главнокомандващ на армията, Кирилова е уверена, че е подходяща за поста.

Събрахме най-култовите кандидати за президент (Коментарът на "Господарите")
Волен Сидеров

Лидерът на "Атака" за пореден път се впуска в президентската битка. Няма как да не отбележим, че преди година той обяви, че е създал лекарство срещу коронавирус, рак и СПИН. Той също така е велик музикант - особено след няколко чаши алкохол в малките часове на нощта.

Волен Сидеров откри заведенията с алкохол и барабани, даде по 50 лева на минувачи (видео)

Но най-любим от всички негови моменти си остава един юмрук, който той получи преди няколко години.

Волен Сидеров пак нахлу в НАТФИЗ, опит за саморазправа при извеждането му  (видео) - България | Vesti.bg
Александър Томов-Лупи

Бившият шеф на ЦСКА от години не крие политическите си амбиции. Само можем да се надяваме да не "оправи държавата", както оправи футболния отбор преди няколко години. Човекът вярва в светлото бъдеще. А дали някой му вярва, че би осигурил такова, е въпрос, на който ще си отговорите сами.

Александър Томов-Лупи лъсна с 6,1 милиона в разследването "OpenLux" - АНТЕНИ
Йоло Денев

Вечният протестиращ Йоло Денев също обяви, че се впуска в битката за президентския пост. Това е човекът, бил на всички протести от 1974 година досега - голи, облечени, леви, десни, винаги е там, на площада. Най-големият бунтар в държавата беше обявен за кандидат-президент и през 2013 година, но тогава не успя да се включи в битката.

Йоло Денев, вечният протестиращ: За 24 часа оправям България - България Днес
Луна

Поп-фолк певицата Луна обяви, че ще става президент още преди няколко години с песента си "Луна президент". Оттогава тя е убедена, че е следващият държавен глава на България. Все пак "Политиката е шоу", а тя се чувства като истинска кралица на шоуто.

Луна президент – мистериозното раждане на идеята преди 11 години (видео)

Това са най-култовите кандидати за президент тази година. Цветни като Йоло Денев на протест, харизматични като Волен Сидеров на пет ракии и отдадени на каузата като Луна-президент… Ако не за друго, Ванга ще се окаже права за едно - всичките ни кандидати са по-скоро в русата гама! 

Гледайте и слушайте внимателно, преди да решите за кого да гласувате на следващите избори 2 в 1. И не забравяйте: Купуването и продаването на гласове са две отделни престъпления. Хайде със здраве.. И умната на 14 ноември!

Събрахме най-култовите кандидати за президент

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.