Сигнализирай!

Жена почина пред очите на детето си след 40 минути чакане в Спешнo отделение (РЕПОРТАЖ)

Gospodari.com
Gospodari.com
01.02.2022 г.
70
0

Жена почина пред очите на детето си след 40 минути чакане в Спешнo отделение, показва клип, публикуван от Иван Илиев в социалните мрежи. Репортерът ни Виктория Симеонова се свърза с автора на видеото.

Сигналът

В неделя вечерта Иван Илиев посещава Спешното отделение в МБАЛ "Христо Ботев" във Враца заедно със съпругата си. Докато чака информация за състоянието ѝ в Спешния център отива мъж с жена в количка. По думите му, той я е завел там след като дълго време е чакал линейка, която не е отишла. Жената видимо е в тежко състояние. Мъжът отива на регистратура, където му искат лична карта, информация за алергии, лекарства и други. Задават му безброй въпроси, докато жената видимо се влошава. Служителката на регистратура решава да направи тест за Covid-19 на пациентката въпреки че мъжът е обяснил, че такъв е правен ден по-рано и е отрицателен. Всичко това се случва пред погледа на малко дете.

Жена почина пред очите на детето си след 40 минути чакане в Спешнo отделение

Иван Илиев решава да снима, за да документира грозната сцена. Вместо да обърне внимание на пациентката, служителката зарива хората с въпроси и формалности. Така и не се стига до прием на жената - главата ѝ увисва и тя спира да диша още във фоайето на спешния център.

Мъжът до нея е в шок, а детето - уплашено. Въпреки това не личи служителката на болницата да търси медик или човек, който да помогне.

Не успяхме да се свържем с директора на болницата д-р Петър Керемедчиев. Очакваме проверката на Министерството на здравеопазването по случая! Изказваме съболезнования на близките на жената! Това е пореден пример за липсата на човечност у някои служители, от които зависи дори животът ни.

Сигнализирайте ни за злоупотреби, измами и корупция на gospodari.com и на телефон *3333.

Жена почина пред очите на детето си след 40 минути чакане в Спешна помощ. Не успяхме да се свържем с директора на болницата д-р Петър Керемедчиев. Очакваме проверката на Министерството на здравеопазването по случая! Изказваме съболезнования на близките на жената! Това е пореден пример за липсата на човечност у някои служители, от които зависи дори животът ни.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.