Сигнализирай!

Двама репортери на "Господарите" бяха отличени за приноса си в популяризирането на "Натура 2000" (РЕПОРТАЖ)

Gospodari.com
Gospodari.com
27.05.2023 г.
25
0

Двама репортери на "Господарите" бяха отличени за приноса си в популяризирането на "Натура 2000" по време на церемония, организирана от сдружение "Зелени Балкани". Това са Виктория Симеонова и Дани Йорданов. Вики отиде на събитието заедно с оператора Мартин Младенов.

Повод за връчването на наградите е отличие, което "Зелени Балкани" получиха. То е за най-добра комуникационна кампания за популяризиране на "Натура 2000" в Европа. Призът се връчва от Европейската комисия, а за него се състезават организации, медии и институции от цяла Европа. Той е признание за работата не само на сдружение "Зелени Балкани", но и на всички свързани организации и медии, които през годините са популяризирали "Натура 2000". Сред тях сме и ние от "Господарите" . Oсобен принос по темата имат нашите разследвания на еко теми - свързани с незаконна сеч и незаконни сметища; с корупционни практики в ущърб на природата и още много. За тях Виктория Симеонова и Дани Йорданов са носители на още няколко награди, както от "Зелени Балкани", така и от други организации, подкрепящи еко журналистиката.

Двама репортери на “Господарите” получиха престижни отличия от конкурса за зелена журналистика “Див кестен” (РЕПОРТАЖ)

Отличени за приноса си към проекта бяха още много журналисти и организации, спомогнали за популяризирането на зелената идея у нас. На тях от "Зелени Балкани" посвещават своето отличие.

Благодарим за това поредно признание за нашите усилия! Очакваме сигналите ви за всякакви злоупотреби на gospodari.com и на телефон *3333.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.