<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=141749" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Путин се е съ...

Руски сенатор се отрече от дъщеря си, напуснала страната заради войната в Украйна

20 Август 2022
0 261

Руски сенатор се отрече от дъщеря си, напуснала страната заради войната в Украйна.

49-годишният сенатор Едуард Исаков написа в Telegram, че е спрял да общува с дъщеря си, тъй като смята, че тя е “продала баща си, семейството, родината си и е напуснала Русия”.

“Тя изразява своята позиция срещу провеждането на специална военна операция, срещу политиката на нейната страна. Трудно е да намериш думи, когато дъщеря ти се окаже предател… От момента, в който разбрах, че има антируска позиция, ние не общуваме, не я обезпечавам със средства, не ѝ предоставям жилище”, написа той.

Висши политици в Москва били притеснени от санкциите и разпадащата се икономика

Руски сенатор се отрече от дъщеря си, напуснала страната заради войната в Украйна
Снимка: Instagram

Исаков е сенатор от автономния окръг Ханти-Мансийск в Сибир. Той е в списъка на санкционираните от Великобритания, Европейския съюз и Канада.

„Аз съм против тази война! No war!”, написа Исакова в канала си в “Телеграм”, след като напусна Русия в четвъртък.

“Може да се каже, че не аз избрах тази власт, но ѝ угаждах с мълчанието си, бездействието и страха за живота си, въпреки че знаех за нейната жестокост и безнравственост. Не само нашият народ, но и съседите страдат от нашата власт”, пише дъщерята на сенатор Едуард Исаков.

Източник: в. Дневник

Руски сенатор се отрече от дъщеря си, напуснала страната заради войната в Украйна

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции