<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=145488" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тежка катаст...

Шофьорът убиец от Околовръстното е “летял” с 200 км/ч и има 29 фиша за нарушения (видео)

25 Септември 2022
0 3508

Шофьорът убиец от Околовръстното е “летял” с 200 км/ч и има 29 фиша за нарушения, предава Dir.bg.

Името му е Димитър Любенов, собственик на фирми за внос на автомобили и за пречистване на отпадни води.

Медията съобщава, че повечето от нарушенията му са за превишена скорост, като половината от тях, на стойност близо 2000 лв, не са платени.

Тежка катастрофа на Околовръстното шосе в София взе жертва (видео)

При тежката катастрофа, станала около 4:30 сутринта в неделя загина 64-годишен френски гражданин. А 62-годишната му съпруга е в реанимацията на УМБАЛ “Св. Анна” в тежко състояние със счупен прешлен и фрактури на таза.

Шофьорът убиец от Околовръстното е &#8220;летял&#8221; с 200 км/ч и има 29 фиша за нарушения (видео)

Семейството пътувало в лек автомобил, управляван от българин към летище София. След почивката им в Банско е трябвало да вземат полета до Париж в 7.30 часа.

При излизане от локалното платно 39-годишният Димитър Любенов врязва с висока скорост луксозното си “Порше Панамера” в автомобила на френското семейство. След удара, колата им се преобръща по таван. Водачът също е пострадал и е транспортиран във Военномедицинска академия.

С близо 2 промила алкохол е бил водачът, предизвикал катастрофата край София

Първоначално виновният шофьор категорично е отказал да даде проба с дрегер за алкохол и наркотици, като заявил, че “ще се оправи в МВР болница”. По-късно обаче е дал кръвна проба във ВМА. Според очевидец, малко преди катастрофата “Порше”-то го е изпреварило с над 200 километра в час.

По случая е образувано досъдебно производство.

Шофьорът убиец от Околовръстното е “летял” с 200 км/ч и има 29 фиша за нарушения

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Майната Ви

    27 Септември 2022

    Споко! Човекът е "наше момче". Няма дори да го съдят. Тези франчуля са искали да се самоубият поради тежката икономическа ситуация във Франция и са застанали на пътя на героичния българин!

Реакции