<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=134577" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Петков: Борис...

Слави Трифонов излъгал Ицо Хазарта, че ще се обади на премиера (видео)

22 Юни 2022
3 2976

Слави Трифонов излъгал Ицо Хазарта, че ще се обади на премиера, твърди рап звездата и депутат от “Продължаваме промяната” в интервю за bTV.

„Говорих със Слави Трифонов по телефона. Излъга ме, че ще се обади на премиера Кирил Петков“. Това каза депутатът Христо Петров, познат още като Ицо Хазарта в „Лице в лице“.

„Казах му – виж сега, познаваме се от 20 години. Така се случи, че все ти ме търсиш. Сега от 20 г. за първи път аз ти звъня, за да ти кажа да си вдигнеш телефона и да се видиш с Кирил. Започни да говориш него. Това не е шоубизнес. Това е държава, в която 7 млн. души седим и чакаме ти да си вдигнеш телефона“, разказа Петров.

По думите му Трифонов обещал, че ще се чуе с премира. Уж се разделили с добри чувства, но това така и не се случило.

„Няма как да искаш да си политически фактор и да стоиш като една холограма, да се обаждаш както ти е удобно и когато имаш интерес, и когато интересът ти не е защитен – да ревеш „Леле, Македонияяяяя“, допълни още Хазарта.

Депутатът от „Продължаваме промяната“ отчете, че управляващата коалиция има и грешки. „Основното, което чувам е – ма ние ви дадохме властта. Вие ни дадохте 67 депутата. Ела на мое място, за да видиш с кой трябва да си говориш, за да ги снадиш до 121“. Това каза Хазарта.

Слави Трифонов излъгал  Ицо Хазарта, че ще се обади на премиера (видео)

Тошко Йорданов през 2021: Който гласува каквото и да е с ГЕРБ, е предател към гражданското общество (видео)

Относно разрива в отношенията между ПП и президента Румен Радев, Петров каза, че президентът се опитва да се хареса на всички. „Това е като миналото лято, когато искаше да се хареса и на хората, които лекуват COVID с чесън и ракия“, даде пример Хазарта.

„Бих му казал, че когато искаш да се харесаш на всички, накрая не те харесва никой. Но вярвам, че той и сам може да стигне до този извод“, допълни Петров.

Слави Трифонов излъгал Ицо Хазарта, че ще се обади на премиера

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции