<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=101046" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Петков и Васи...

Собственикът на “Еконт” оставя бизнеса си, за да бъде депутат от Русе (видео)

26 Септември 2021
0 15251

Собственикът на “Еконт” оставя бизнеса си, за да бъде депутат от Русе. Това обяви Кирил Петков, цитиран от Novini.bg.

Коалицията “Продължаваме промяната” иска подписването на споразумение с Демократична България” и “Изправи се.БГ” за общи приоритети. Това обяви бившият министър на икономиката Кирил Петков. Той и Асен Василев бяха на предизборна обиколка в Хасково.

Петков и Василев няма да спасят България. Но могат друго

Петков коментира и кандидат-депутатските листи на коалицията, разкривайки, че собственикът на една от големите компании за куриерски услуги в България ще бъде кандидат-депутат от Русе.

Собственикът на "Еконт" оставя бизнеса си, за да бъде депутат от Русе

„1/3 от всички пакети, които пътуват в България са минали през неговия бизнес. Той каза, че оставя бизнеса си да се управлява сам и ще стане депутат от Русе и казва – „аз знам как да оправя транспортната инфраструктура, защото с това се занимавам 20 години“. Това са хора, които не биха заменили бизнеса си за някаква бърза схема“, подчерта Петков.

Кратка визитка на Николай Събевосновател и управител на “ЕКОНТ

Николай Събев е мажоритарен собственик в куриерската компания “Еконт Експрес” и спедиторската “Еконт Транс”. Роден е през 1960 г. в град Русе. Завършил е Висшето военноморско училище със специалност “Експлоатация и управление на флота и пристанището” и УНСС със специалност “Икономика и управление на транспорта”.

Професионалният му път в частния сектор стартира през 1993 г., а преди това е заемал поста търговски директор в държавното предприятие “Параходство Българско речно плаване”.

Собственикът на “Еконт” оставя бизнеса си, за да бъде депутат от Русе

Източник: Novini.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции