Сигнализирай!

Топ 5 интриги в българския футбол с Дани и Данчо (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
16.02.2023 г.
976
0

Топ 5 интриги в българския футбол с Дани и Данчо. Този епизод на новото култово интернет предаване акцентира изцяло върху родното. Двамата са събрали най-интересните теми, чакащи развитие тепърва. Тук е най-актуалното и най-щекотливото. Коментарът отново е без задръжки!

Най-горещите футболни половинки в „Топ 5 с Дани и Данчо“ (видео)

Интригите в българския футбол в „Топ 5 с Дани и Данчо“ (видео)

Нови стадиони

Някои от главните теми в първенството ни по футбол са извън терена. Така е с казуса със стадионите в Пловдив. "Ботев" и "Локомотив" трябваше да имат нови стадиони на една цена, оказва се, че с течение на времето това се променя. Дали феновете отново са заложници на политическите обещания? Дали инфлацията е виновна? Или някой друг, който взима решенията, но пак няма да бъде подведен под отговорност? Гледайте и сами преценете ситуацията.

БФС

Новините и по-скоро липсата на такива около конгрес на БФС също са на фокус. Дани и Данчо коментират управлението на българския футбол. В центъра остава фигурата на Борислав Михайлов. Наскоро Дани Йорданов от "Господарите" го хвана в крачка, за да го пита какво се случва с родния футбол. Това стана на церемонията "Футболист на годината" - ГЛЕДАЙТЕ!

ЦСКА

"ЦСКА-София" или "ЦСКА 1947" - кое е истинското ЦСКА? Тази тема също ще се обсъжда отново и отново. Поне докато има мачове между двата тима и ги виждаме в едно и също класиране. Даже и близо по точки! Вероятно "армейците" с повече точки в края на първенството ще имат повече самочувствие да заявят своята идентичност.

"Левски" с нов собственик

Даже тук още по-правилното е БЕЗ нов собственик. Наско Сираков за втори път не успя да привлече сериозен инвеститор на "Герена". Първият път беше фиаското с Джоузеф Диксън през 2021 г. Предстои да видим какво ще се случи с "Левски". Някои говорят за фалит, други обаче са оптимисти. Мъри все още е начело на отбора като старши-треньор. Така че на "Герена" остава горещо до последно.

"Лудогорец"

Основният въпрос като че ли е дали има кой да измести "Лудогорец" от първото място. Тази тема не бива да се подминава, защото ЦСКА-София е с точка пред разградчани. Ясно е, че има огромна разлика в бюджетите на "орлите" и останалите тимове. Само че във футбола не всичко е пари и финанси.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Спорт

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.