<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=133151" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Престижно ра...

Стартира петиция за незабавна оставка на Борислав Михайлов и ръководството на БФС

10 Юни 2022
0 19051

Стартира петиция с искане за незабавна оставка на Борислав Михайлов и ръководството на БФС.

Престижно равенство… срещу Гибралтар? (видео)

Стартира петиция за незабавна оставка на Борислав Михайлов и ръководството на БФС

След поредния резил с катастрофалното представяне на националния ни отбор по футбол и равенството с отбора на Гибралтар, ядосани футболни запалянковци отново инициираха петиция с искане за оставката на Борислав Михайлов и цялото ръководство на БФС.

Моралният крах, свързан с близките отношения на президента Михайлов с хора, участващи в организирана престъпна група за уговаряне на футболни срещи и незаконни залози, както и пагубните резултати на националния отбор са основните причини за поисканата оставка на БФС.

Образуваното досъдебно производство за манипулиране на футболни мачове, в което са замесени ръководители на БФС, също се посочва като причина.

Привържениците на футбола у нас подчертават и липсата на професионално отношение, програми за развитие на подрастващите и стратегии за подобряване на качеството на футбола в страната.

Като проблем те посочват още нарушаването на етични норми и създаването на конфликт на интереси с включването в Изпълнителния комитет на БФС на футболни президенти, което е в абсолютен разрез с всякакви норми за етичност и прозрачност на ФИФА и УЕФА.

Важен момент, свързан с поисканата незабавна оставка, е и уронването на авторитета на страната с пиянски изпълнения, отразени в световните медии.

Линк към петицията

Видео: БНТ

Стартира петиция за незабавна оставка на Борислав Михайлов и ръководството на БФС

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Istinata

    11 Юни 2022

    Urodi prestanete s gadnite komentari"futbolni korifei", mislete pozitivno, ot jivota po cenno i vajno nqma, moje bi vie ne cenite vajnite neghta

Реакции